Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Femeia din zodiac care este şi înger şi demon

Thursday, 24 November 2016, 09:30 Sursă: REALITATEA.NET

Iată ce nativă a zodiacului are două laturi opuse în personalitatea ei și în ce momente trece instant de la una la cealaltă!

Înger și demon: femeia cu două fețe opuse

Simbolul astrologic al femeii care este înger și demon în același timp semnifică dualitate, instabilitate și contradicție. Această nativă poate fi dulce ca mierea într-un moment, apoi să devină iute ca un ardei, astfel că nici măcar nu ai timp să reacționezi la schimbarea ei bruscă de stare. Bineînțeles, nu se comportă astfel în orice moment, ci doar atunci când cineva o calcă pe coadă în repetate rânduri. Găsește ea un ac de cojocul lui, unul pe care să nu îl mai poată scoate de acolo în veci.

Dacă i-ai cunoscut doar una dintre laturi până acum, cu siguranță îți vine greu să crezi că această nativă poate avea o față opusă. Femeia care este înger și demon în același timp știe foarte bine ce fel de tratament să ofere și cui. Unii o cred pașnică și chiar naivă uneori, dar atunci când încearcă să profite de ea îi cunosc și latura malefică. Acum îți poate spune cuvinte frumoase, iar după aceea să îți toarne otravă în pahar. Șocant, dar adevărat.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri