Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie

Friday, 29 April 2016, 13:54 Sursă: REALITATEA.NET

Poate că petalele de flori nu au reuşit niciodată să îţi spună dacă te iubeşte sau nu, dar noi suntem gata să îţi dezvăluim momentul în care îţi vei întâlni marea iubire în funcţie de zodie!

Când îţi vei întâlni marea iubire în funcţie de zodie

Berbec

Nativele din Berbec sunt pline de energie, hotărâte şi pasionale, dar nu îşi pierd capul prea repede în dragoste. Luciditatea care te caracterizează te împiedică să crezi în basme cu Feţi Frumoşi şi conduri de cristal sau chiar în poveşti frumoase precum marea dragoste. Este posibil să nu îţi recunoşti niciodată sortitul, dar nici nu mai contează, pentru că vei avea parte de doza ta îndestulătoare de fericire în compania mai multor bărbaţi, iar magazinele cu accesorii te vor aştepta mereu cu braţele deschise şi pantofii de Cenuşăreasă.

Taur

Femeia Taur este calmă şi loială, plină de senzualitate şi etern îndrăgostită de... plăcerile vieţii. Ea nu visează neapărat la marea iubire, ci la un partener stabil, cu care să îşi întemeieze o viaţă de familie împlinită. Îl vei găsi destul de repede, după 25 de ani, tocmai pentru că ai aşteptări realiste şi o intuiţie de zile mari, care îţi indică imediat candidatul perfect la inima ta. E suficient să îi găteşti o mâncare delicioasă şi să petreci o noapte pasională cu el, pentru a-și aşeza singur pe cap coroana de „mare iubire”!

Gemeni

Pe cât de independentă şi liberă se vede nativa din Gemeni, pe atât de drăgăstoasă şi romantică este în iubire. Atunci când se îndrăgosteşte (şi o face des), fata născută sub acest semn zodiacal se dăruieşte cu totul şi nu suportă să stea departe de cel iubit. Tocmai de aceea, îţi vei întâlni prima mare iubire în jurul vârstei de 18 ani, dar va fi o dragoste dureroasă care te va face să suferi. Biletul tău în dragoste are două capete câştigătoare, aşa că te vei bucura de o a doua mai mare iubire, cu puţin înainte de 30 de ani, alături de care ai şanse să rămâi pentru tot restul vieţii.

Rac

Sensibilă, romantică, familistă şi adorabilă, nativa din Rac se îndrăgosteşte repede şi cu pasiune. Cu toate acestea, firea ei interiorizată şi pornirea de a da înapoi, caracteristică semnului său zodiacal, o vor face să îşi camufleze cu grijă sentimentele şi să joace cartea răcelii. Din această cauză, îţi vei întâlni marea iubire mai târziu, după 35 de ani, când vei învăţa că dragostea mai trebuie şi exprimată, nu numai trăită.

Leu

Fire pătimaşă, solară, Leoaica are o relaţie excepţională cu maestrul Cupidon! Firea ei magnetică şi carisma pe care o exultă prin toţi porii smulg inimi de bărbaţi pe bandă rulantă şi, chiar dacă nativa adoră să fie îndrăgostită, îşi iubeşte mult mai pătimaş libertatea. Tocmai de aceea, îşi va găsi marea iubire după 30 de ani, când se va plictisi de propria companie şi va accepta să îşi împartă fiinţa preţioasă cu un bărbat.

Fecioară

Fecioara şi marea iubire sunt două concepte greu de alăturat în aceeaşi propoziţie echilibrată. Acest semn zodiacal perfecţionist şi destul de critic va găsi cu greu un bărbat care să îi placă (şi pe bună dreptate) şi, chiar şi atunci când se va declara în sfârşit mulţumită, îi va fi dificil să îşi exprime sentimentele pe care le trăieşte cu intensitate, abordând o faţadă cool, dar rece. După 30-35 de ani, Fecioara va coborî ştacheta şi va permite unui tip norocos să vadă dincolo de masca asumată a indiferenţei.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri