Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Află cum stai cu banii în funcție de zodie

Saturday, 30 April 2016, 23:41 Sursă: REALITATEA.NET

Poate te-ai întrebat de ce unii oameni atrag banii cu o uşurinţă incredibilă, iar alţii muncesc din greu pentru fiecare bănuţ, sau de ce unii ştiu să îşi administreze eficient banii, iar alţii nu. Astrele au un răspuns pentru ţine. Semnul zodiacal predispune la o anumită gândire în privinţa banilor şi bunăstării. De aici pleacă totul, de la felul în care ne raportăm la bani, la nivel mental.

SEMNELE DE PĂMÂNT (Taur, Fecioara, Capricorn)

Fac bani din piatră seacă
Sunt recunoscute pentru simţul practic şi pentru interesul crescut pentru confortul material. Îşi doresc bani, se gândesc şi aspiră la ei, iar de cele mai multe ori îi obţin cu vârf şi îndesat. Pe lângă toate acestea, aceşti nativi sunt foarte metodici şi ştiu să aştepte momentul potrivit cu răbdare.
De regulă, semnele de pământ sunt prudente şi obişnuiesc să facă economii, pentru simplul fapt „că nu se ştie niciodată când vor avea nevoie”.

TAUR

Pur şi simplu iubeşti banii, aşa că îţi doreşti să ai mulţi, că să-ţi poţi satisface toate poftele şi dorinţa de a trăi în confort, dacă nu chiar în lux. Eşti foarte inpirat şi ştii foarte bine când e momentul să acţionezi pentru a-i obţine şi când îţi poţi permite să stai liniştit şi să te bucuri de ei. Tenacitatea merge mâna în mâna cu simţul practic, iar aceste calităţi te vor ajută cel mai mult în drumul tău către succes.
Nu eşti foarte darnic, atunci când vine vorba să impumuti bani cuiva şi cauţi să te asiguri că îi vei primi înapoi la momentul stabilit.
De cheltuit, cheltuieşti cu măsură, mai puţin când apar tentaţii culinare. Pentru că eşti gurmand, nu te poţi abţine de la a cumpără tot felul de bunătăţi care-ţi fac cu ochiul din vitrină.
Ce te ajută: dragostea de bani.
Ce te opreşte: comoditatea.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri