Gravida s-a îngrijorat după ce câinele tot lătra la pântecele ei. Medic: "Doamnă, v-a salvat viaţa"

Sunday, 23 June 2019, 18:23 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Tânăra era gravidă în 8 luni, când câinele a început deodată să latre la pântecele femeii. Căţeluşa Keola se purta de parcă ceva era în neregulă cu stăpâna ei. Alarmată, viitoarea mămică a mers la doctor. A fost suspusă la câteva teste, dar, la prima vedere, lucrurile erau OK.

Astfel că a fost trimisă acasă. Odată ajunsă aici, căţeluşa a început din nou să latre încontinuu la burta femeii. După câteva zile în care nu se mai înţelegea nimeni cu animalul, tânăra însărcinată s-a dus iarăşi la medic. A cerut să fie investigată mai în detaliu. După câteva teste mai elaborate, s-a descoperit că tânăra suferea de infecţie la rinichi. I s-a spus că dacă mai întârzia puţin, ar fi murit şi ea, şi fătul. Britanica a fost tratată de boală, apoi a născut un copil sănătos.

Specialiştii în animale au spus că anumite rase de câini pot detecta dacă oamenii suferă de boli. Aşa se explică faptul că patrupedul Keola lătra întruna la pântecele femeii. Acesta este un caz clar în care câinele îi salvează viaţa stăpânului.

Povestea femeii în imagini, în Galeria Foto.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EUROPA