Articolele din categoria EDITORIALE:

Baronul de Vrancea, absent. Oprișan, de negăsit în vreme de pandemie. A lipsit de la toate ședințele CJSU
Baronul de Vrancea, absent. Oprișan, de negăsit în vreme de pandemie. A lipsit de la toate ședințele CJSU
De aproape o lună, președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este absent din peisaj, dar nu uită să-și facă campanie electorală, prin comunicate în care susține că instituția pe care o conduce intenționează să achiziționeze măști și aparatură de testare pentru Covid19, însă nimeni nu a văzut achizițiile. Pe de altă parte, baronul nu ezită să trimită comunicate prin care atacă oponenții politici, cerându-și scuze vâncenilor pentru că nu se poate abține.
Sebastian Oancea: Buboiul corupției din Primăria Panciu începe să se spargă
Sebastian Oancea: Buboiul corupției din Primăria Panciu începe să se spargă
Buboiul corupției din Primăria Panciu și al încrengăturilor trio-ului Iulian Nica - Marian Oprișan - Dan Nica pare a se sparge, odată cu descinderea procurorilor pănceni în Primăria Panciu și acasă la primarul orașului - Iulian Nica. De mai bine de 20 de ani, "famiglia" Nica, supervizată și protejată de baronul Marian Oprișan - șeful PSD Vrancea, controla tot ce mișca în oraș și în județ. Se pare că supremația trio-ului se termină, odată cu devoalarea unor fapte de corupție presupuse a fi comise de primarul Panciului - nepotul europarlamentarului PSD Dan Nica (originar din Panciu) și al baronului Marian Oprișan.
cozi la alimente la arezzo
Jurnalul unei românce din Arezzo, Italia. Viața în vremea coronavirusului
COVID-19 schimbă obiceiurile de zi cu zi ale oamenilor obișnuiți. Acest lucru s-a întâmplat și în comunitățile de români din Italia, după măsurile drastice impuse de autorități. Prezentăm în cele ce urmează modificările pe care le-au resimțit românii din orașul Arezzo (aproximativ 4.400 de români locuiesc aici), o localitate din centrul țării, cu o populație de aproximativ 100.000 de locuitori. Rândurile următoare sunt mărturia unei femei care lucrează de ani buni în Italia și care încearcă să se adapteze la noile realități impuse de expansiunea COVID-19.