Primul Logan care consumă 1 euro la 100 km. Care e secretul

Friday, 02 October 2015, 15:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Marc Areny, francezul care a transformat o Dacia Logan într-un vehicul 100% electric, îşi va prezenta maşina în cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2015 (SAAB) şi va demonstra oricui e interesat cum se poate transforma o maşină într-una electrică.

Francezul Marc Areny s-a stabilit în România în urmă cu câţiva ani, unde a început să studieze fenomenul de conversie al vehiculelor convenționale în mașini electrice, fenomen foarte puternic în SUA.

"Am stat 6 luni de zile și am învățat tot ce trebuie despre componente, scheme, tot ce poți găsi pe internet. Iar în jumătate de an poți găsi extrem de multă informație... Nu trebuie să fii neapărat un specialist, dar, dacă știi puțină electronică, ajută, înțelegi mai bine despre ce este vorba. Oricum, cunoștințele le poți căpăta și pe parcurs, pentru că electronica și domeniul electric sunt mai simple decât crede lumea", spun francezul citat de ecoprofit.ro.

Primul Logan electric din Romania va fi prezent la SAB 2015 intre 3 - 4 octombrie. La SAB 2015, vizitatorii vor descoperi peste 200 de modele de autovehicule, 100 de modele de vehicule comerciale si peste 1500 de branduri de accesorii cu oferte speciale pe perioada târgului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE