Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Badea aduce vestea bombă: ruptura dintre Ludovic Orban şi Rareş Bogdan

Monday, 03 June 2019, 10:53 Sursă: REALITATEA.NET

Cei doi lideri PNL au opinii divergente cel puţin în cazul impozitării IT-iştilor.

Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă la Mediaș, că orice venit trebuie impozitat și că nu i se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

În schimb, Rareş Bogdan susţine că nu există în programul de guvernare o astfel de măsură.

"Este extrem de riscant, pentru că și așa avem o mulțime de „creiere” care au plecat. Sunați-l pe domnul Orban și întrebați-l. Nu există, în programul de guvernare al PNL, o astfel de măsură. Probabil el are toate explicațiile necesare. Vă asigur că PNL va da doar facilități pentru mediul de afaceri, nu se va apuca să taie. Nu stau acum să mă uit după ce declară fiecare, chiar și domnul Orban, acum două ore sau trei. Vă asigur că nu va fi făcut (n.r. tăierea avantajelor IT-iștilor). Vom elimina și taxele pe stâlp, supraacciza și pensiile speciale", a afirmat Rareş Bogdan.

Cum a reacţionat Mircea Badea când a văzut acest diferend de opinii? "Fasssssss...eu ţin cu Orban. Fără ajutoare sociale pentru IT-işti! Să se taie pomenile şi să se renunţe la discriminări. Unii sunt prea deştepţi pentru a plăti impozite?! IT-iştii nu trebuie să beneficieze de pomeni!", a postat Mircea Badea pe Facebook.

Rareș Bogdan, cel care a deschis lista PNL la europarlamentare, ar putea fi candidatul partidului pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile locale de anul viitor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL