Ședință cu scântei la PNL. Cine își pierde scaunul

Monday, 03 June 2019, 08:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Conducerea PNL se reunește astăzi în ședință. Liberalii intenționează să depună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, în această săptămână. Potrivit unor surse, moțiunea are deja 10 pagini. Liberalii ar putea să discute și demiterea lui Cristian Bușoi de la șefia PNL București, după rezultatul dezastruos din Capitală. Potrivit unor surse, ar putea fi înlocuit cu Rareș Bogdan. 
 
Surse din PNL au declarat pentru Realitatea TV că moțiunea de cenzură este aproape finalizată. Are aproape 10 pagini.  Cânn textul va fi gata, PNL îl va trimite celor de la USR, pentru eventuale completări.
 
Klaus Iohannis a avut o întâlnire, sâmbătă seară, cu organizația PNL Sibiu, la care a participat și Ludovic Orban, unde s-ar fi discutat și despre moțiune. Liberalii s-au mobilizat dupa ce Klaus Iohannis a spus că,  în locul Opozitiei, el ar scrie ultimele fraze la acest document. 
 
Liberalii ar putea sa mai discute și despre situația lui Cristian Busoi, care ar putea sa fie demis de la conducerea PNL București, împreună cu liderii de filială din Capitală. Potrivit unor surse, este posibil ca la șefia PNL București să vină Rareș Bogdan.
 


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri