Michael Jackson şi Donald Trump. Imagini senzaţionale cu preşedintele SUA şi Regele muzicii pop

Tuesday, 25 June 2019, 00:01 Sursă: REALITATEA.NET

Astăzi, 25 iunie 2019, se împlinesc 10 ani de la moartea lui Michael Jackson. Realitatea.net face o reverenţă în memoria marelui cântăreţ şi le oferă cititorilor fotografii extrem de rare, în care Michael Jackson apare alături de Donald Trump, pe atunci un om de afaceri extrem de potent, astăzi preşedintele Statelor Unite ale Americii.

Imaginile în care Donald Trump apare lângă Michael Jackson au fost realizate pe 2 aprilie 1990, la inaugurarea celebrului cazinou Trump Taj Mahal din Atlantic City. La acea vreme, Donald Trump a numit cazinoul Taj Mahal "a opta minune a lumii".

Deschis cu mare fast de Donald Trump în 1990, Trump Taj Mahal din Atlantic City, care a costat aproximativ un miliard de dolari americani, s-a închis în octombrie 2016. În anul următor, celebrul brand Hard Rock International a cumpărat proprietatea şi a transformat-o în ceea ce acum se numeşte Hard Rock Hotel și Casino.

Imaginile pe care realitatea.net le oferă îl arată pe Michael Jackson, 31 de ani la acel moment, aflat pe culmile succesului, alături de Donald Trump, un om de afaceri care urma să împlinească 44 de ani peste doar două săptămâni. Fotografiile provin din colecţia jurnalistului Cristian Otopeanu.


De ce a murit Michael Jackson

Supranumit Regele pop-ului, Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. Cauza a fost un stop cardiac, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un sedativ puternic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu acceptul şi complicitatea doctorului său, Conrad Murray.

CLICK AICI PENTRU ALTE IMAGINI CU MICHAEL JACKSON, PUBLICATE ÎN PREMIERĂ DE REALITATEA.NET!

 

 

.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri