Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea, primele investigații la coloană, în închisoare. Irina Tănase dezvăluie problemele de sănătate ale fostului lider PSD

Thursday, 14 January 2021, 16:23 Sursă: realitatea.net, Realitatea PLUS

Autor: Ioana Stanescu

 

Fostul lider PSD acuză de o bună perioadă de timp mari dureri la coloană. se plânge de mai multă vreme , care s-a vindecat de coronavirus, acuza mari dureri la coloana vertebrală, fiind transferat câteva zile în spitalul penitenciarului Rahova.

„A făcut acele patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni de zile. Nu știm rezultatul. Deși este pacient, nu i se comunică nimic.  Rezultatele le-au preluat agenții și le-au dat medicilor de la penitenciar. Până în acest moment nu știu nimic de rezultatele acelor RMN-uri. Este normal să știe și el despre starea lui de sănătate. Ei sunt luați, duși și tratați ca o marfă... E doar o exagerare, că nu te cheamă ulterior și pe tine, ești bine, nu ești bine, o să mori!”, a explicat Irina Tănase, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

„Ce pot să vă spun este că rezultatele au fost date pe loc agenților de penitenciar”, a încheiat Irina Tănase, declarația acordată, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019 pentru 3 ani și șase luni, condamnare primită pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman.

Citește și Irina Tănase, primele declarații după citarea la DNA a lui Liviu Dragnea în dosarul vizitei în SUA . Anunțul despre liberarea condiționată

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL