Interlopii din București se pregătesc de război. Marcel Vela: "Nu le dau detalii clanurilor interlope"

Sunday, 12 January 2020, 12:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Interlopii din București se pregătesc de un război stradal, după ce ultimul conflict, dintre ”Clanul Sportivilor” și ”Clanul Țiganilor”, s-a soldat cu tranșarea liderului ”Sportivilor”.

Polițiștii din București sunt în alertă, după ce cele două clanuri au anunțat că se vor duela din nou și încearcă să găsească un loc unde să aibă loc disputa.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a afirmat că trupele speciale ale Poliției sunt în alertă și că toată activitatea clanurilor de interlopi sunt monitorizate.

Citește și: Anunț făcut de Marcel Vela pentru realitatea.net după scandalul cu câinele împușcat în Maramureș

"IGPR este pregătit să intervină pentru această speță. Mai multe detalii nu le dau clanurilor interlope când și unde sunt mobilizați polițiștii. MAI a intrat cu forța în aceste structuri. Din 4 noiembrie chiar se muncește la MAI”, a declarat Marcel Vela.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 17:27:31
dracusorul rosu

DESTUL DE RAU. Deaia platim noi politisti ca sa-si piarda vremea cu astfel de criminali? Da sa se om oare toti intre ei, macar scapam de o pecingina. Chiar n-are alte treburi de facut politia? Un simplu cetatean poate fi omorat pe strada ca nu vezi tipenie de politist sa-l apere, iar acum "sunt in alerta"?! Hmmmm

2020-01-12 23:31:39
Militia se autosesizeaza cind e vorba de fratii iubitii infractori

daca e vorba de pooolimea care nu exista pentru ei atunci nu se misca fara “plingere” ... mor femei, copii si barbati omoriti de descreierati si nu se deranjeaza nimeni ... militia asteapta mortul sa faca plingere !!!

Alte articole din: POLITICĂ