Horoscop noiembrie. Schimbări uriaşe pentru unele zodii

Monday, 22 October 2018, 16:54 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop noiembrie. Descoperă ce ți-au pregătit astrele în luna noiembrie. Citește horoscopul complet al lunii. 

Adaugă părerea ta

Horoscop noiembrie. BERBEC - Interacțiunile cu cei din jur încep să se intensifice. Începi să simți energii pe fiecare nivel: psihologic, filosofic, intelectual, financiar și sexual. După 11 noiembrie vei primi o porție nouă de energie. Va trebui să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Horoscop noiembrie. TAUR - Începe o perioada plină de romantism pentru tine, care își are punctul culminant după data de 11 noiembrie. În mod normal ești pașnic, însă ai putea intra în câteva conflicte în a doua jumătate a lunii.

Horoscop noiembrie. GEMENI - Este adaptabilă, versatilă și aventuroasă, așa că nu îți va fi teamă să îți învingi trecutul în această lună. A venit momentul să îți transformi radical viața. Ai grijă însă la sănătate, mănâncă sănătos, dormi suficient și fă sport.

Horoscop. Cea mai perversă zodie masculină. Carusel între rai şi iad

Horoscop noiembrie. RAC - Pentru tine începe o lună în care îți vei asuma responsabilitatea pentru toate lucrurile care au loc în viața ta. După 8 noiembrie vei avea ocazia să te reconectezi cu persoane pe care le credeai pierdute. Vei primi o doză puternică de încredere în propria persoană.

Horoscop noiembrie. LEU - Această este o lună perfectă pentru a reflecta la tot ce se întâmplă în viața ta. A venit momentul să te relaxezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară. Dacă eșți într-o relație, aceasta va deveni și mai bună. Dacă ești singură, vei întâlni o persoană care îți va plăcea foarte mult. Ești curajoasă și neînfricată în noiembrie.

Horoscop noiembrie. FECIOARĂ - Eșți concentrată, determinată, optimistă și exuberantă în luna noiembrie. Bucuria se menține până pe 20 decembrie. Relaxează-te, nu mai analiza atât de mult lucrurile și bucură-te de fiecare clipă pe care o trăiești. Vei învăța să comunici mult mai eficient.

HOROSCOP. Nativele de nesuportat! Care sunt femeile pe care bărbaţii nu le iau de nevastă

Horoscop noiembrie. BALANȚĂ - Este o lună benefică pentru tine pe toate planurile. Evoluezi mai mult ca niciodată și primești banii pe care îi meriți. Atragi oamenii în jurul tău ca un magnet. Aceștia te vor ajuta să îți îndeplinești toate dorințele.

Horoscop noiembrie. SCORPION - Este o lună a renașterii, vindecării, regenerării, pe care o vei trăi la intenstitate maximă. Ai un înger păzitor care se află mereu lângă tine. Faci totul cu pasiune și te concentrezi mai mult asupra sentimentelor tale.

Horoscop noiembrie. SĂGETĂTOR - Este o lună în care îți vei descoperi adevăratul potențial. Va începe o perioadă bună pentru comunicare. Ai nevoie de o direcție în viață, însă vei găsi răspunsurile mai repede decât îți imaginezi.

Horoscop noiembrie. CAPRICORN - De obicei știi exact ce ai de făcut, în luna noiembrie va fi o perioadă destul de confuză pentru tine. Analizează bine toate relațiile pe care le ai, atât personale, cât și profesionale. A venit momentul să îți setezi limite și să ceri ceea ce ți se cuvinte. Fii pregătită să fii dezamăgită de cei din jur.

Cele mai norocoase zodii în 2019. Vor avea şi bani, şi dragoste! Vor fi vedetele anului

Horoscop noiembrie. VĂRSĂTOR - Simți că te trezești după un somn lung. Este un moment magic pentru cariera ta. Vei primi o misiunea specială după 11 noiembrie. A venit momentul să îți exprimi originalitatea și inventivitatea.

Horoscop noiembrie. PEȘTI - Eșți dezorientată și nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Intri într-o etapă creativă care te va ajută să te redescoperi. Reinventează-te și încearcă să o iei de la capăt.

Sursa: girly.ro