Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Cea mai perversă zodie masculină. Carusel între rai şi iad

Monday, 22 October 2018, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

Cel mai pervers nativ al zodiacului te poate face să crezi că lumea e a ta. De la o clipă la altă își poate schimba rolul sexual. Din dominator poate deveni dominat, însă totul este de dragul fanteziei sexuale. Are deosebit de multă imaginație și este destul de încăpățânat atunci când partenera nu îi urmează fetişurile. Adoră să muște buzele partenerei în timp ce sunt încolăciți în pat, să vorbească murdar sau să i se ordone tot ce trebuie să facă.

După terminarea sexului, se transformă total şi nu îi place să vorbească despre ce s-a întâmplat în dormitor. Este genul acelui mascul care se comportă elegant și misterios în societate, un adevărat gentleman, însă în dormitor se transformă total.

Enigmatic din fire, iubitor și un veșnic căutător de senzații noi și satisfăcătoare, este bărbatul ideal pentru o femeie care nu vrea să se plictisească niciodată chiar și dacă este deja de ani buni într-o relație. Cu toate că are o latura perversă este și destul de sensibil și poate înțelege vulnerabilitățile femeii de lângă el.

Dacă îţi place să te joci, dacă nu ai nicio limită în ceea ce priveşte experimentarea lucrurilor noi, dacă îţi plac picanteriile, atunci bărbatul scorpion îţi va satisface toate curiozităţile, cel puţin atunci când vine vorba de sexualitate. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL