Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gușă: Dragnea, o marionetă care speră că faptele se vor prescrie. Sentința de joi, apă de ploaie

Thursday, 21 June 2018, 12:48 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru fapte mult mai grave pentru CV-ul de politician și tot a reușit să ajungă în fruntrea social-democraților, prin urmare decizia de joi este ”apă de ploaie”, spune Cozmin Gușă.

”Dacă va fi condamnat, va fi în primă instanță. Ce semnificație are condamnarea?! A fost condamnat pentru un fapt mult ai grav - manipularea unor alegeri, care pentru CV-ul unui politician este mult mai grav. Dacă în baza primei condamnări a propășit în fruntea PSD, nu văd de ce l-ar împiedica o posibilă condamnare azi”, a explicat consultantul politic.

În cazul în care va fi condamnat, i se va da posibilitatea să rezolve problemele pe care le are în Justiție prin alte mijloace, în timp ce achitarea îi va da un fel de liniște până la următorul dosar, susține Gușă.

”Dragnea speră ca faptele de după 1989 se vor prescrie cumva, printr-o dictatură asupra sistemului de Justiție. Lui îi convine rolul de lider maxim, dar e doar o marionetă care atunci când o să-și încheie misiunea pe care i-au dat-o unii fără să-l anunțe, o să ajungă în societate acolo unde-i e locul”, subliniază consultantul politic.

Gușă, despre acțiunea jandarmilor: S-a trecut la intimidare. Trăim într-o dictatură a proștilor


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL