Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ELEV DE LICEU, ARESTAT pentru tentativă de VIOL. Tânărul era recidivist

Wednesday, 26 March 2014, 10:49 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar șef Florina Crucianu, tânărul de 19 ani a fost identificat ca fiind autorul unei agresiuni sexuale asupra unei tinere de 24 de ani, incidentul fiind semnalat de către victimă.

"Incidentul a fost sesizat Poliţiei Buzău în 23 martie, în jurul orei 14.00, de către o tânără în vârstă de 24 de ani din Buzău care a precizat că în timp ce se afla în scara blocului în care locuieşte a fost acostată de un necunoscut care a atins-o în mai multe zone ale corpului. Imediat după primirea sesizării au fost activităţile de cercetare şi s-a reuşit identificarea principalului suspect - tânărul în vârstă de 19 ani", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 ore, iar ulterior a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânăra agresată susține că bărbatul a urmărit-o pe stradă până în scara blocului în care locuiește, iar acolo a încercat să o dezbrace și să o violeze, fiind salvată de către un vecin care i-a auzit țipetele. Bărbatul a reușit să fugă, fiind identificat apoi în baza imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere.

"Am deschis ușa blocului, am intrat în bloc, el a intrat în urma mea că nu se închisese ușa, iar când am ajuns în dreptul liftului m-a prins cu ambele brațe si a încercat să mă dezbrace. Eu m-am speriat și am început să țip, el mi-a pus mâna la gură, a încercat să mă dezbrace, eu l-am lovit, m-am luptat cu el", a declarat tânăra.

Tânărul de 19 ani este elev la un liceu tehnologic din Buzău.

Surse din rândul anchetatorilor spun că acesta a mai fost reținut de poliţişti și în cursul anului trecut, pentru patru fapte similare.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL