Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Două cazuri de Covid-19 la Universitatea Craiova! Ce spune clubul

Thursday, 23 July 2020, 23:14 Sursă: realitatea.net, Agerpres

”Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staff-ului Universităţii Craiova. Vestea bună este ca toţi fotbaliştii noştri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, se arată în comunicat.

Universitatea Craiova ar trebui să joace următorul meci cu Astra Giurgiu, dar nu a fost programată deocamdată de Liga Profesionistă de Fotbal.

De la reluarea campionatului Ligii I, mai multe meciuri au fost suspendate în urma depistării cazurilor de Covid-19 la membrii cluburilor de fotbal, precum FC Dinamo, FC Botoşani sau CFR Cluj. Miercuri, DSP Ilfov a informat LPF că tot lotul dinamovist va intra in carantină 14 zile din cauza numărului mare de infectări.

Cazuri de Covid-19 au fost depistate și în Liga a II-a, la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal, amintește Agerpres.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL