Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Situație dramatică la Dinamo. Toată echipa, în carantină 14 zile

Wednesday, 22 July 2020, 23:16 Sursă: realitatea.net, gsp

Măsura vine după ce 18 persoane de la Dinamo au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

Meciul de vineri cu FC Hermannstadt a fost amânat. LPF nu va opri însă campionatul, iar cluburile care nu vor putea susține un meci din cauza lipsei de efectiv vor pierde prin forfait. Joi, la sediul Ligii va avea loc o discuție cu reprezentanții clubului Dinamo și li se vor prezenta variantele pentru terminarea sezonului. Ori vor folosi juniorii, în cazul în care la anumite meciuri nu se va mai putea aplica măsura amânării lor, ori, dacă se va afla în imposibilitatea de a susține un meci pentru că nu are suficienți fotbaliști, se va aplica măsura de a pierde cu 0-3 la ”masa verde”, scrie gsp.ro

Reamintim că, după apariția cazurilor de Covid-19 în Liga1, ministrul Sporturilor a tras un semnal de alarmă și a criticat felul în care cluburile din România au gestionat situația în această perioadă.

”Trebuie să fixăm foarte bine cauzele și problemele care au generat această situație. Nu mai vorbim de chestiuni izolate, accidente. Cluburile nu s-au protejat și nu și-au protejat jucătorii. S-a înțeles greșit relaxarea. Este neprofesionist să auzi situații în care jucătorii au ieșit în oraș și modul în care nici conducătorii nu purtau măști. Lucrurile păreau a fi în ordine”, a spus ministrul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL