Denise Rifai, premiu de excelență la Gala CCI:Mulțumesc Realitatea TV pentru independența editorială

Thursday, 09 November 2017, 20:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

”Mulțumesc pentru premiu! E o onoare, domnule președinte! Să știți că luni seara, la Realitatea TV, o să dezbatem pe larg situația economiei românești”, a spus Denise Rifai în începutul discursului său.

În continuare, prezentatoarea emisiunii Talk News a mulțumit conducerii Realitatea TV pentru independența editorială pe care o acordă jurnaliștilor care fac parte din trust.

”Mulțumesc frumos Realitatea TV, mulțumesc conducerii postului, pentru că-i foarte important ca în ziua de astăzi ca noi jurnaliștii să primim ceea ce ne trebuie pentru a ne face treaba așa cum trebuie, adică independență editorială. Și pentru asta cred că aceia dintre noi care au parte de așa ceva trebuie să prețuim acest lucru”, a susținut prezentatoarea.

”Este foarte important sectorul privat, eu întotdeauna l-am prezentat ca pe unul dintre cele mai importante motoare ale economiei românești. E foarte problematic ce se întâmplă acum. Trebuie să fim uniți și să nu fim lași în fața realității. Este mesajul meu, rugămitea mea, apelul meu, să nu fim lași în fața realității! Și cu siguranță, dacă nu vom fi lași, vom ajunge să trăim într-o zi în care lucrurile sunt așa cum trebuie în România, să ne permitem și la noi aici, în țară, să trăim bucurându-ne de un nivel de trai occidental. Mulțumesc Camerei de Comerț și Industrie a României și domnule Mihai Daraban pentru premiu!”, a conchis Denise Rifai la Gala Topului Național al Firmelor.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri