Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO/ Cristian Popescu Piedone, infectat cu coronavirus

Thursday, 17 September 2020, 13:30 Sursă: Realitatea.net

Totul a devenit public în urma unui videoclip postat în urmă cu doar o zi pe internet. În imaginile care au devenit virale, Cristian Piedone vorbește cu susținătorii, fără mască, la o distanță foarte mică. De asemenea, în jurul său sunt mai multe persoane care nu poartă mască. 

De altfel, candidatul a mers frecvent în ultima perioadă pe stradă, pentru a-i convinge pe cetățenii sectorului 5 să îl voteze, iar de cele mai multe ori, a vorbit cu aceștia fără să respecte regulile de distanțare și protecție. Piedone a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce și fiica a fost depistată pozitiv.

Fostul primar al Sectorului 4 a fost condamnat, în primă instanță, la opt ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul ”Colectiv”, pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare a clubului. În fața procurorilor, a declarat că este nevinovat și a cerut să fie achitat. La o lună de la incendiul din octombrie 2015, Piedone a postat un mesaj în care anunța că se retrage din viața politică, dar acum candideaza pentru un nou mandat de primar, dar in Sectorul 5. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL