Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce se întâmplă dacă mănânci usturoi dimineaţă. Nici nu îţi imaginezi efectul pe care îl are

Tuesday, 06 October 2015, 19:03 Sursă: REALITATEA.NET

Specialiştii enumeră doar câteva dintre beneficiile aduse de consumul de usturoi: este anticancerigen, reduce nivelul de colesterol rău din sânge, previne arteroscleroză, reduce presiunea sângelui, eliberează stresul oxidativ, promovează sănătatea sistemului circulator, îmbunătăţeşte potenţa, stabilizează nivelul de zahăr din sânge, creşte imunitatea, previne candidoza, ajută la absorbţia mineralelor, reduce grăsimea din ficat, reprezintă un antibiotic natural, protejează osteoartrită.

Specialiştii recomandă că, pentru a ne păstra în formă şi a duce o viaţă sănătoasă, să încercăm să consumăm usturoi dimineaţa, pe stomacul gol.

Poate fi eficace împotriva durerilor de picioare, cauzate de o circulaţie sangvină defectuoasă, de un nivel ridicat al colesterolului sau de tensiune arterială mare. Cum usturoiul le rezolva pe toate, va scapă şi de durerea de picioare.

Cei care consumă usturoi pentru proprietăţile lui curative şi nu vor să le miroasă urat respiraţia, trebuie să taie sau să zdrobească căţeii de usturoi, să-i pună într-o lingură şi să-i înghită cu apă. Conţinutul se va duce direct în stomac, ceea ce va reduce şansele să va miroasă urat gură.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL