Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Care este legătura între CANCER şi ALIMENTAŢIA ALCALINĂ

Wednesday, 30 July 2014, 23:16 Sursă: REALITATEA.NET

Este socant dar adevarat! De fapt, in SUA cel putin, unul din trei adulti are cancer diagnosticat sau nediagnosticat inca (pentru ca multi dintre ei nu stiu inca ca au).

In ultimii 100 de ani, graficul de crestere a incidentei acestei boli este alarmant pe intreaga planeta!

In ciuda eforturilor multor guverne de a lupta impotriva cancerului, a miilor de institutii specializate anti-cancer, a bilioane de dolari si euro investiti in cercetari si in tratamente pentru eradicarea acestei maladii, progresul de a se gasi vindecarea impotriva cancerului a facut pasi foarte mici.

In schimb, cancerul a devenit ucigasul numarul 1 al oamenilor sub 85 de ani din foarte multe tari civilizate, dezvoltate.

“La un seminar la care participau sute de persoane, in afara tarii, am intalnit o fosta colega de la alt curs de dezvoltare personala. O persoana cu totul speciala, pe care am stimat-o si admirat-o de prima data, care parea a avea de impartasit lumii intregi din experientele ei luminoase de viata. Era cat pe ce sa nu o recunosc. Era schimbata. Nu in bine ci in foarte bine.

Nici inainte nu arata rau; era mereu cocheta, cu o silueta tinuta sub control, foarte stapana pe situatia afisata, usor autoritara si destul de revoltata impotriva nedreptatilor traite de ea sau de lume in general.

Doamna trecuta de 42 de ani despre care povestesc arata acum ca de 30 de ani, maxim 32.

Silueta impecabila, o alura proaspata a pielii si corpului, un tonus extraordinar, aranjata la par, cu haine moderne si foarte frumoase pe ea…

Nu mi-am putut ascunde uluirea. Nu am vrut sa fac o gafa, insa tot am vrut sa aflu urmare a carei intamplari a trecut de la bine la foarte bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL