Orban a eliberat din funcţie aproape 40 de secretari de stat PSD

 

"Astăzi, am mai semnat a doua tranşă. Am eliberat din funcţie cred că aproape 40 de secretari de stat PSD, mâine voi continua. Trebuie pregătite deciziile, trebuie analizată baza legală şi trebuie să semnez. De aceea, nu pot să semnez, pentru că, dacă aş fi putut mai repede, aş fi eliberat mai repede. (...)

Guvernul PSD a plecat, toţi secretarii de stat PSD, toţi preşedinţii, vicepreşedinţii de oficii şi, în general, toată clientela PSD va părăsi guvernarea liberală, pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care şi-au bătut joc de România în ultimii trei ani de zile. (...) Nu am avut suficient timp, că, altfel, terminam astăzi cu semnarea deciziilor", a spus Orban, după ce a participat la cea de-a XXVI-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mircea
08 Nov 13:11
Ba borfasi, nu mai bine te duci tu in p...la mea cu Orban zis sut in cuuur pe 50.000 euro si meditatii 6 case ghinion impreuna? Ce-ti place sa o molfai nemteste?
Răspunde
0 0
borfasi
08 Nov 08:43
magraonii astia din psd dau zor ca au venit la putere straini ,dar ei ce sunt romanii? Poate de balta.
Mai bine unguri civilizati si nemti decat magraoni inculti si hoti.
Răspunde
0 0
Dinca Vasile
07 Nov 22:33
Trebuia sa le ceri demisia si terminai mai repede sau sa i demiti, romanule Orban!!!
Răspunde
0 0
Amalia
07 Nov 21:27
Sport la curățenie!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?