Consultări ale prim-ministrului desemnat, Ludovic Orban, cu sistemul cameral

 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, dl. Mihai Daraban, a primit joi, 17 octombrie, la sediul CCIR Business Center, vizita premierului desemnat, dl. Ludovic Orban.

În cadrul întrevederii, Președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a făcut o prezentare a situației reale a economiei românești, o radiografie a evoluției macroeconomice a României din ultimii ani și a perspectivelor pentru perioada 2019-2022.

„Camera de Comerț a fost în permanență un martor imparțial al transformărilor pe care le-a suferit economia României. Am urmărit deciziile guvernanților, ne-am implicat și am susținut proiectele de dezvoltare în care am crezut. Suntem pregătiți să facem mai mult pentru antreprenorii români și ne exprimam dorința de a beneficia de deschiderea Guvernului României”, declarat dl. Mihai Daraban.

Cu acest prilej, președintele CCIR a înaintat o serie de propuneri de sarcini pe care Camera de Comerț și Industrie a României ar putea să le preia. „Externalizarea acestora, dinspre guvern către CCIR ar putea marca schimbarea de care au nevoie antreprenorii români”, a mai declarat dl. Daraban.

CCIR va rămâne pe deplin angajată în susținerea antreprenorilor și a mediului de afaceri din România prin discuțiile cu autoritățile administrației publice, dezvoltarea proiectelor cu partenerii externi si inițiativele de diplomație economică pe diverse spații geografice de interes pentru oamenii de afaceri.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?