MENIU

Papa Benedict al XVI-lea şi păianjenul de la Praga: O prietenie specială - VEZI VIDEO

Papa şi păianjenul, noul Simon's Cat "Hot Spot" şi elefantul care trage cu săgeţi la FUNNY pe NET 32
<descriere> Foto: descopera.ro

Papa Benedict are mulţi susţinători, iar unul dintre ei îl iubeşte aşa de mult încât nu vrea să se mai dezlipească...de pe el. La propriu. Vedeţi imaginile care au făcut ocolul lumii la FUNNY pe NET 32.

La FUNNY pe NET 32 vedeţi cum afectează criza financiară televiziunile, mai ales din punct de vedere al graficii. Săracii prezentatori trebuie să facă mai multe lucruri în timp ce citesc ştirile.

Să nu vă bucuraţi de victori înainte să treceţi linia de sosire, aşa cum a făcut un atlet. Ce a păţit el, urmăriţi în emisiunea funny din această săptămână. 

Vă prezentăm şi nişte animale nostime dar extrem de talentate: elefantul care sparge baloane cu săgeţi şi calul care dansează incredibil pe muzică pakistaneză.

La FUNNY pe NET vine şi pisica lui Simon, cu ultimele sale năzbâtii! 

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.   


REALITATEA.NET - Papa Benedict al XVI-lea şi păianjenul de la Praga: O prietenie specială - VEZI VIDEO