MENIU

Scene ca în filmele cu gangsteri în Capitală: Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă

Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă

O scenă demnă de filmele cu gangsteri a avut loc în Capitală, unde un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă. Incidentul a stârnit panică printre trecători, iar martorii oculari spun că indivizii implicați în răpire au acționat rapid și fără nicio ezitare.

Un bărbat ar fi fost luat cu forța de pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei și băgat într-o dubă. Poliția a fost alertată de urgență.

La prima vedere pare că asistăm la un caz parcă deprins din filme. Din informațiile pe care le-au oferit polițiștii, bărbatul în vârstă de 33 de ani ar fi fost luat în plină stradă și băgat într-o dubă.

Câteva străzi mai departe, după ce au fost în prealabil sesizați de catre agentul de pază al unui complex, care a asistat la întreaga scenă, polițiștii l-au descoperit pe bărbat, care a și avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că la fața locului a fost chemată o ambulanță.

De asemenea, în apropierea acestuia a fost descoperită și duba în care acesta a fost sechestrat.

O anchetă a fost deschisă iar autorităritățile urmează să comunice concluziile investigației și motivele pentru care s-a întâmplat un astfel de incident mai puțin obișnuit. 

Incendiu de proporții la o hală din Mogoșoaia. Forțe impresionante de intervenție, pompierii au mobilizat 8 autospeciale

Mai multe articole despre:
rapire duba politia ambulanta