MENIU

LAURENŢIU REGHECAMPF. Declaraţie bombă a lui REGHECAMPF

Laurenţiu Reghecampf

LAURENŢIU REGHECAMPF. Tehnicianul stelist LAURENŢIU REGHECAMPF a declarat, luni seară, că echipa sa a demonstrat din nou că are valoare la meciul cu formaţia Concordia Chiajna, scor 4-1, în Liga I, apreciind că diferenţa de scor trebuia să fie mai mare.

LAURENŢIU REGHECAMPF. "Am arătat din nou că avem valoare, scorul trebuie să fie altul. Am avut multe ocazii şi am ratat şi un penalti şi cred că trebuia să fiu inspirat şi să pun pe altcineva să bată. A fost un meci destul de geu, dar nu pentru noi, ci pentru ei. Nu cred că vom avea probleme în campionat dacă vom juca la fel ca azi", a declarat LAURENŢIU REGHECAMPF.

LAURENŢIU REGHECAMPF a vorbit şi despre derbiul cu Dinamo, de sâmbătă, din etapa a XXI-a: "Meciul cu Dinamo este un special, ca de obicei. Va fi un spectacol atât în tribune, cât şi pe teren. Cred că jucătorii mei se vor ridica la acest nivel şi vor câştiga".

Întrebat ce părere are despre terenul de la Chiajna, LAURENŢIU REGHECAMPF a răspuns: "Terenul a arătat rău? Cum, că domnul Minea este cel mai bun primar din zonă. E un teren de fotbal foarte bun. Nu am înţeles faza cu nisipul. Cred totuşi că au făcut ceva tratament la teren".

Formaţia Steaua a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Golurile Stelei au fost marcate de Chipciu '7, Sînmărtean '17 (penalti), Stanciu '50 şi Piovaccari '80, iar pentru Concordia a înscris Papasterianos '90+2.

Mai multe articole despre:
Steaua Steaua-Dinamo Laurentiu Reghecampf