MENIU

Doliu uriaș la echipa națională de fotbal. A murit medicul echipei feminine

Doliu in lumea fotbalului

Este doliu în fotbalul românesc.

Doliu în fotbalul Românesc. Medicul Naționalei femine a decedat chiar în ziua de Paști. Peste 30 de ani petrecuți la loturile naționale 

Doliu în fotbalul românesc. Doctorul Naționalei României de Fotbal Feminin a decedat chiar în ziua de Paști. Doamna Dr. Cornelia Ionescu a lucrat peste 30 de ani pentru echipa națională a României.

Doliu în lumea fotbalului. A murit Cesar Luis Menotti, fostul selecționer de aur al Argentinei

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei Naționale de Fotbal Feminin a României. Doamna Dr. Cornelia Ionescu și-a petrecut o mare parte din viață alături de fetele de la loturile naționale.

“#NationalaFeminina a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a doamnei doctor Cornelia Ionescu! 🖤😔 Toată viața și-a petrecut-o în compania sportivilor și, de mai bine de 30 de ani, a avut grijă de loturile naționale feminine, de la senioare la junioare, dedicându-și cariera bunăstării jucătoarelor noastre! Dumnezeu să o odihnească! 🙏🖤 Sincere condoleanțe familiei și apropiaților!“, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a naționalei de fotbal feminin.

Mai multe articole despre:
doliu in fotbal cornelia ionescu