MENIU

Cristian Popescu Piedone, atac dur la primarul Capitalei: „Fă-te om, Nicușor! Ești ipocrit”

Cristian Popescu Piedone, atac dur la primarul Capitalei: „Fă-te om, Nicușor! Ești ipocrit”

Cristian Popescu Piedone îl atacă dur pe Nicușor Dan. Candidatul la Primăria Generală îl numește, citez, ”ipocrit” pe Nicușor Dan, după ce actualul primar al Capitalei a postat un mesaj sec cu ocazia sărbătorilor Pascale și pentru care a folosit o imagine veche de la un site de știri locale. Piedone îi mai spune lui Nicușor Dan că, citez funcțiile sunt trecătoare. 

„Știu, știm, știi că nu ești dus la biserică, nu mănânci usturoi ca noi, mirenii, și te opui familiei tradiționale! E dreptul tău de ființă! Să fii sănătos!
Îți scriu pentru că ești ipocrit!
Ești ipocrit, pentru că fix în ziua celei mai mari sărbători creștine, ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine.
În bătaie de joc, le-ai adresat un mesaj grăbit și fad ( ca să pară că îți pasă) lângă care ai atașat o fotografie care ilustrează un articol din presă despre Paștele anului... 2014!
Fă-te om, nicușor!
Că funcțiile... sunt trecătoare, ca viața!”, a scris pe facebook Cristian Popescu Piedone.

Nicușor Dan: Pariez că Piedone nu se retrage din cursă. Exclud retragerea lui Firea, nu are de pierdut nimic

Nicușor Dan pariază că Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru primăria Capitalei. Actualul primar al Bucureștiului spune că intrarea Gabrielei Firea în luptă îl avantajează, pentru că voturile se împart între candidații de stânga. Mai mult, Nicușor Dan crede că este exclus ca Gabriela Firea să abandoneze cursa electorală. 

Mai multe articole despre:
primaria capitalei piedone alegeri