MENIU

A murit un cunoscut pilot anti-vaccinist - "Și-a cerut scuze pentru că nu a ascultat, înainte să închidă ochii"

A murit

Fostul pilot spaniol de Moto, Jorge Lis (46 de ani), a murit după ce ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a pierdut lupta cu boala.

Lis a reușit să devină sub campion la categoria 125cc în urmă cu 25 de ani, iar recent a avut o serie de declarații controversate despre vaccinul împotriva coronavirusului, afirmând cu tărie că refuză vaccinarea.

Ulterior, fostul pilot s-a îmbolnăvit de coronavirus și a fost internat în spital.

Pentru că starea sa s-a agravat, medicii l-au internat la terapie intesivă, unde și-a petrecut ultimele 45 de zile din viață.

În dimineața zilei de luni, el a murit, arată presa din Spania.

După ce a stat internat în spital, sora sa afirmă că acesta regreta că nu s-a vaccinat și că a acordat atenție teoriilor care anulau pandemia.

„Și-a cerut scuze de la noi pentru că nu a ascultat și pentru ideile negaționiste pe care le-a avut în aceste luni. Îmi spunea că își dorea să fi fost vaccinat. Îi era frică de vaccin. El ne-a rugat să nu ne facem vaccinul”, a spus sora sa, potrivit AS.com.

Potrivit familiei sale, fostul pilot nu avea probleme de sănătate și ducea o viață sănătoasă. El practica sport frecvent, iar înainte să afle că are COVID, el practica înotul și mergea cu bicicleta pe munte.

După mai bine de o lună în spital, el a murit după ce plămânii săi au fost puternic afectați de mult temutul virus.

Mai multe articole despre:
antivaccinist coronavirus vaccin