MENIU

Marcel Ciolacu, reproșuri către premier: ”Sunteți vestitorul austerității: nu știți decât să tăiați, să închideți și să amendați”

Marcel Ciolacul, președintele interimar al PSD, a avut un discurs acid în Parlament, la prezentarea măsurilor de relansare economică făcută de premierul Ludovic Orban. Șeful PSD i-a reproșat prim-ministrului vidul legislativ în care, timp de trei zile, România nu a avut reglementată starea de alertă.

”Mă așteptam să vă dați demisia azi. Din cauza dumneavoastră am avut trei zile în care în România nu a fost nici stare de urgență, nici stare de alertă, ci doar o stare de prostie a Guvernului PNL, pentru care s-ar putea ca mulți români să plătească.

Trebuia să prezentați din timp un plan. Nu era nevoie de bici, amenzile și restricțiile la nesfârșit nu sunt o soluție. Era nevoie de un parteneriat.

Domnule Orban, mă așteptam să spuneți iarăși că PSD este de vină, asta spune și șeful dvs, dl Iohannis. Nu mai crede nimeni aceste minciuni. Sunteți de șase luni la guvernare, guvernați.

Ați moștenit un sistem de pensii și salarii funcțional și acum ați prăbușit nivelul de trai.

Domnule Orban, sunteți vestitorul austerității: nu știți decât să tăiați, să închideți și să amendați. Ați transformat funcția de prim-ministru în vătaf.

Nu aveți demnitatea să vă dați demisia”, a spus Marcel Ciolacu, luni, în discursul său.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu