MENIU

Soțul Elenei Udrea: Dosarele ei au fost fabricate la ordin pentru că a făcut denunț la DNA împotriva lui Coldea

Elena Udrea

Soțul Elenei Udrea a făcut dezvăluiri în exclusivitate la Realitatea PLUS despre dosarele fabricate care au dus la condamnarea soției sale.

Alexandru Alexandrov face dezvăluiri explozive despre dosarele măsluite în cazul soției sale, Elena Udrea! În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, acesta a vorbit despre modul în care a acționat statul paralel pentru arestarea fostului ministru al Turismului. Mai mult, acesta a mărturisit că Elena Udrea are dreptul să își poată vedea fetița o singură dată pe săptămână, timp de două ore însă niciodată nu a beneficiat de acest lucru în ultimii 2 ani de când este după gratii. 

"Evenimentul de zilele trecute în care domnul Coldea a fost chemat la DNA pentru că intervenea în actul de justiție ne arată că ce spunea Elena Udrea de ani de zile e total adevărat. Dosarele ei au fost fabricate într-un mod total abuziv și ilegal. Vă reamintesc că în ianuarie 2015, Elena Udrea a făcut un denunț la DNA împotriva lui Coldea, care face vorbire despre intervenții în actul de justiție, genți cu bani primite și multe altele. Consecința acestui denunț a fost arestarea ei cu orice preț ca răzbunare. Elena Udrea, de 2 ani de zile, e în regim deschis și nu a primit nici măcar o singură zi de permisie de Crăciun, de Paște sau de ziua fetiței. Doi ani în care nu a reușit să ajungă nici măcar o zi acasă, cred că e exagerat. Legal, ar trebui să primească undeva la 30 de zile să vină acasă pe an, nu a primit de doi ani de zile nici măcar o singură zi", a declarat Adrian Alexandrov.

 

 

 

Mai multe articole despre:
Elena Udrea adrian alexandrov florian coldea