MENIU

Coldea vrea să facă din SRI și SIE o singură structură pe care să o conducă - Dezvăluiri halucinante, schema caracatiței explicată de Dragnea

Florian Coldea / Foto: Inquam Photos

Liviu Dragnea a dezvăluit care a fost marele plan al lui Florian Coldea în privința serviciilor secrete, caracatița cu care voia să conducă toate structurile.

Coldea intenționa să unească Serviciul Român de Informații și Serviciul de Informații Externe într-o singură structură, condusă chiar de el însuși. Sunt dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea, în exclusivitate la emisiunea Culisele Statului Paralel. Fostul lider PSD a prezentat schema unei alianțe politice făcute la comanda lui Florian Coldea, în cadrul căreia se află nume controversate. Fără o majoritate parlamentară nu ar putea avea structurile de forță la mână, mai spune Dragnea. 

Generalul Coldea, unul dintre "specialii" țării. Ce pensie încasează de la stat vârful de lance al Statului Paralel

Noi îl avem aici pe Florian Coldea. Visul lui permanent, pe care îl are și acum, este ca el să unească SRI și SIE într-o singură structură pe care el să o conducă. Coldea are nevoie de o majoritate parlamentară care să fie mai mare de 50%: PSD, AUR și, la nevoie, USR. Toate aceste partide ling clanța la Ambasada Americii.

În momentul în care acestui personaj extrem de periculos pentru România, care este Florian Coldea, i-ar reuși, ar fi în România următoarea arhitectură politică și administrativă cu președinte. Și el încearcă acum cu Geoană.

Cu un parlament, așa cum am arătat aici, și cu el deasupra tuturor, care prin aceste două structuri să conducă justiția și economia. Pentru el, Statele Unite și Germania.

Mai multe articole despre:
florian coldea liviu dragnea