MENIU

La 69 de ani, a DEVENIT IMAGINEA L'oreal: Helen Mirren, mai TARE decât tinerele actriţe

Helen Mirren recunoaşte că nu are un corp perfect / Foto: dailymail.co.uk
Helen Mirren Foto: The Half - Simon Annand

Actriţa britanică Helen Mirren, în vârstă de 69 de ani, a devenit noua imagine a brandului de produse cosmetice L'Oreal şi s-a alăturat unor vedete mult mai tinere care colaborează cu această companie, precum actriţele Lara Stone, Blake Lively, Eva Longoria şi cântăreaţa Cheryl Fernandez-Versini.

Acesta este primul contract încheiat de Helen Mirren cu o companie de produse cosmetice, iar vedeta britanică spune că a luat această decizie pentru a le încuraja pe femeile din lumea întreagă să "îşi exploateze la maximum" aspectul natural, relatează contactmusic.com.

"Nu sunt o frumuseţe răpitoare, niciodată nu am fost, dar am avut întotdeauna un aspect OK şi intenţionez să mi-l păstrez. Întotdeauna mi-a plăcut brandul L'Oreal Paris şi sper că decizia mea le va inspira pe celelalte femei din lume, să le dea o mai mare încredere în ele însele şi să îşi exploateze la maximum aspectul natural. Fiecare dintre noi merită acest lucru!", a declarat Helen Mirren.

Vedeta britanică a dezvăluit, într-un interviu recent, că nu are o "rutină" zilnică în ceea ce priveşte utilizarea produselor cosmetice, dar îi place să experimenteze lucruri noi.

"Nu prea ştiu ce înseamnă o «rutină» în privinţa produselor cosmetice. Însă îmi plac aceste produse şi întotdeauna mi-a plăcut să încerc produse noi. Mă machiez în fiecare zi. E foarte adevărat, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât trebuie să porţi mai puţin machiaj", a declarat Helen Mirren.

În ciuda faptului că deţine o avere impresionantă, Helen Mirren, care este căsătorită cu regizorul Taylor Hackford, spune că obişnuieşte să se tundă singură şi să cumpere produse cosmetice aflate la reduceri.