MENIU

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, în județul Alba, din cauza unor scurgeri de carburant! Pilotul nu a fost rănit

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, în județul Alba, din cauza unor scurgeri de carburant! Pilotul nu a fost rănit

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, duminică, pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr, jude'ul Alba. Pilotul nu a suferit leziuni i a refuzat transportul la spital.

"În urma unui apel prin SNUAU 112, a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forţat în localitatea Vurpăr, comuna Vinţu de Jos. De îndată, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Secţiei de Pompieri Sebeş", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Elicopter militar, aterizat FORȚAT - Aparatul efectua un zbor de antrenament

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan, în urma evaluării medicale a pilotului s-a stabilit că acesta nu a suferit leziuni. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

Aterizare forțată în județul Iași. Intervenție de urgență a echipajelor de salvare - FOTO

Alex Crişan a declarat, pentru Agerpres, că pilotul a decolat din Cisnădie şi a fost nevoit să aterizeze forţat din cauza unor scurgeri de carburant la avion.

Potrivit imaginilor de la faţa locului, în momentul în care pompierii militari au ajuns acolo, avionul era răsturnat cu roţile în sus.

Mai multe articole despre:
aterizare fortata avion mici dimensiuni alba pilot