MENIU

Mircea Geoană susține că nu vrea susținerea de la alte partide: "Sunt alt om față de acum 15 ani". Mesajul transmis foștilor colegi din PSD

Mircea Geoană

Mircea Geoană spune că este al om față de acum 15 ani când a câștigat alegerile prezidențiale doar pentru o noapte! Deși atunci reprezenta Partidul Social Democrat, acum spune că poate candida fără să fie obligat să aibă un partid în spate. 

"Ăsta sunt eu și marele avantaj și fericirea pe care o trăiesc este acela că pot în sfârșit să spun cine sunt eu cu adevărat, în ce cred, fără să fiu obligat să mă duc în șablonul unui partid, în nevoile unui alt partid sau în așteptările electorale ale altui partid. 

Băsescu, mesaj ferm pentru Geoană: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României. Întrebarea la care e provocat să răspundă adjunctul NATO

Ar trebui să fie mândri de faptul că unul care a condus PSD-ul acuma niște ani de zile a ajuns să fie un personaj atât de important. Trebuie să fie mândri și nu neapărat să-mi propună mie să fac ceva. Deși au făcut-o", a declarat Geoană la un post TV.

Ciolacu, atac dur la adresa lui Mircea Geoană: Nu suport ipocrizia! Ce l-a scos din minți pe premier