MENIU

Bărbatul de care trebuie să te ferești, în funcție de zodie

Dragostea nu se reduce doar la chimie sexuală, plimbări romantice și aventuri pasionale. Există compatibilități mai profunde care trebuie să se activeze, pentru ca două persoane să rămână împreună. Tot la fel cum există incompatibilități care pot mina o legătură, oricât de mare ar fi atracția inițială dintre parteneri.

Atunci când vrei să începi o relație și cauți sfatul astrelor, te uiți, de regulă, care zodii sunt cele mai compatibile cu tine. Există deja împământenită credința că semnele de același tip se înțeleg cel mai bine, așa că dacă ești Berbec trebuie să-ți găsești un partener Leu sau Săgetător, iar dacă ești Rac ar fi ideal să ai un iubit din zodia Scorpionului sau a Peștilor. 

Dar poate mai util decât compatibilitățile ar fi să știi de ce semn trebuie să te ferești, pentru că relația voastră ar purea fi dezastruoasă.

Berbecul

Semnul tău competitiv și implusiv nu poate suporta contrazicerea, de aceea vei intra în conflict cu partenerii din zodia Capricornului. Aceștia sunt la fel de ambițioși ca tine, dar mult mai reci și mai calculați, ceea ce te irită la culme. Șansa de a avea o relație de lungă durată cu un Capricorn este destul de mică.

Taurul

Nu prea ai multe șanse să te înțelegi cu un bărbat Leu, așa că ar fi bine să nu te îndrăgostești de el. Pe cât ești tu de așezată și dornică să iei lucrurile ușor, pe atât de agitat și energic este Leul, de aceea nu vă potriviți deloc din punct de vedere energetic. În plus, atrage atenția tuturor asupra sa, lăsându-te întotdeauna în umbră, ceea ce nu-ți convine prea tare. 

Mai multe articole despre: