MENIU

Horoscop zilnic 3 august. Cele mai fericite zodii

<p>&nbsp;Horoscop 4 august. Zodiile care trebuie să acorde o imporanţă mare relaţiilor sentimentale</p>

Horoscop zilnic 3 august. Fecioarele și Peștii trăiesc câteva dintre cele mai frumoase ore ale verii astăzi. Dacă vreți să știți ce vă rezervă zodiile astăzi, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii sunt mai activi ca niciodată și profită de apatia colegilor, remarcându-se la locul de muncă. Și în plan sentimental, nativii acestei zodii sunt neobosiți.

TAUR

Taurii încheie azi câteva afaceri de mare succes, însă doar pe termen scurt. Veniturile câștigate imediat nu vor fi investite inteligent, iar multe planuri sunt date peste cap.

GEMENI

O zi în care primează relaxarea. Gemenii abandonează toate grijile și nu fac nimic altceva decât să se odihnească și să se distreze. Banii sunt pe terminate, însă nici acest lucru nu le strică buna dispoziție.

RAC

Racii sunt în negocieri. Fie că se invește o nouă oportunitate în carieră sau încearcă să facă o achiziție importantă, cei născuți sub acest semn al horoscopului ies în câștig.

Horoscop zilnic 3 august. Leii pun pasiunile pe primul loc

LEU

Un hobby recent nu le dă pace Leilor, care se afundă tot mai mult în această pasiune. Sunt veseli și își fac mici planuri pentru restul vacanței. Familia rămâne foarte importantă pentru ei.

BALANȚĂ

Balanțele au un start mai greoi, însă reușesc să ducă ziua la bun-sfârșit. Un prieten vechi le iese în cale cu vești extraordinare, iar lucrurile merg excelent și în familie.

.............

OFERTE EXTRAORDINARE DE LA EMAG AICI

.............



Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/horoscop-zilnic-3-iulie-care-sunt-cele-mai-lene-e-zodii_1736314.html#ixzz3hj4fLGEX 
Follow us: @realitatea on Twitter

FECIOARĂ

O zi foarte plăcută pentru Fecioare, care fie petrec multe ore în locuri noi și frumoase, fie stau alături de cei dragi, acasă, și se simt minunat. Oricum ar fi, orele trec repede pentru nativii acestei zodii.

SCOPRION

Scorpionii lucrează mult și se simt epuizați încă de dimineață. Nu este o zi propice schimbărilor, astfel că au nevoie de răbdare și de câteva încurajări. Acestea pot veni de la persoane neașteptate.

Horoscop zilnic 3 august. Capricornii sunt dezolați

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt cuprinși de dor. Le lipsește atât copilăria, cât și o persoană aflată la mare depărtare. Nostalgia se risipește, însă, spre seară, când apare o criză de scurtă durată.

CAPRICORN

Problemele financiare par de nedepășit pentru Capricorni, care n-au avut parte de un somn prea liniștit aseară. Au nevoie de un ajutor urgent, însă nimeni nu pare dispus să îi ajute. În a doua parte a zilei primesc, însă, o veste foarte bună.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii dau vina pe căldură pentru neatenția lor din ultima vreme. Scuzele nu par să fie acceptate de șefi, care îi iau la rost cu fiecare ocazie. Este o perioadă dezordonată pentru cei născuți în această zodie, atât din punct de vedere sentimental, cât și alimentar.

PEȘTI

Peștii trăiesc viața din plin astăzi. Toate calculele par să le iasă ”la zecimală” și se simt energici și motivați. Au parte și de câteva surprize plăcute, în special pe plan financiar.

Mai multe articole despre:
Horoscop zilnic 3 august