MENIU

Semnal de alarmă tras de Ciolacu, de Ziua Tinerilor: Nu conduceţi dacă aţi consumat alcool sau droguri şi nu-i lăsaţi nici pe cei ce lângă voi să o facă

Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis, joi, un mesaj tinerilor, cu prilejul Zilei Tineretului. Șeful Guvernului le-a spus acestora să nu conducă dacă au consumat alcool sau droguri şi să nu îi lase nici pe cei ce lângă ei să facă o astfel de greşeală cu consecinţe dramatice.

”Ziua Tineretului trebuie să fie un motiv de bucurie, însă de prea multe ori distracţia poate scăpa de sub control şi produce drame. De aceea, alături de Robert Cazanciuc şi de mulţi alţi colegi din PSD, am iniţiat cea mai amplă campanie de responsabilizare în privinţa consumului de alcool şi droguri la volan. Fiindcă tinerii sunt, din păcate, printre cei mai expuşi la asemenea pericole, astfel că protejarea lor este mai importantă ca oricând”, a declarat Ciolacu.

”Le transmit tuturor tinerilor acest mesaj simplu şi clar. Nu conduceţi dacă aţi consumat alcool sau droguri şi nu-i lăsaţi nici pe cei ce lângă voi să facă o astfel de greşeală cu consecinţe dramatice”, mai spune şeful Executivului.

Premierul subliniază că ”riscul de a provoca, în asemnea condiţii, accidente mortale este unul uriaş, iar Legea Anastasia prevede pedeapsa închisorii cu executare, şi nu există excepţii”.

Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Tineretului: Investind în tineri, investim în România

”Le mulţumesc colegilor din PSD, voluntarilor, poliţiştilor rutieri şi tuturor companiilor partenere implicate în campania de conştientizare legată de LegeaAnastasia. Fii curat la volan!”, mai spune premierul în mesajul pe Facebook.

Gabriela Firea, de Ziua Tineretului: Sunteți motorul schimbării și aduceți energia care poate transforma comunitatea într-o lume mai bună

O manifestaţie de protest are loc joi, la Vama Veche, faţă de modul în care se desfăşoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, şi soldat cu moartea a doi tineri.

Manifestanţii se reunesc la ora 17.00, în Vama Veche şi vor porni către locul accidentului, pentru a arăta că nu sunt de acord cu modul în care este judecat acest caz.

Protest în Piața Victoriei, în memoria tinerilor uciși de șoferul drogat. „Sunt mai mulți ca Sebi si Roberta și mai puțini ca Vlad Pascu”