MENIU

Horoscopul săptămânii 6 - 12 mai. Zodiile trec prin toate emoțiile. Mulți vor înțelege acum că au uitat să trăiască și să admire minunile din jur

Horoscopul săptămânii 6 - 12 mai

În perioada 6-12 mai, Luna călătorește prin Univers, influențându-ne pe toți cu energiile tranzitului său de-a lungul constelațiilor. Această călătorie cosmică aduce cu sine o serie de schimbări și provocări pentru fiecare dintre noi, în funcție de felul în care ne afectează aceste energii lunare. Este important să fim conștienți de aceste influențe și să ne adaptăm la transformările pe care le aduce această călătorie a Lunii în Univers.

În prima zi a săptămânii, Luna intră în Taur. Această poziționare cosmică le va încuraja pe zodii să încetinească puțin goana spre fericirea absolută și să se bucure de moment. Multe dintre semne vor înțelege acum că au uitat să trăiască și să admire minunile din jur, tocmai pentru că erau într-o fugă nebună spre idealuri nerealizabile.

A doua zi, pe 7 mai, Soarele în Taur formează un sextil cu Saturn în Pești, ajutându-i pe nativii zodiacului să se concentreze asupra obiectivelor pe termen lung, dar fără să mai piardă din vedere prezentul.

Tot pe data de 7, energiile Lunii Noi în Taur susțin ideile ingenioase ale semnelor zodiacale, dându-le curaj să încerce lucruri noi, fără să se mai simtă nesigure.

Apoi, pe 8 mai, Luna se mută în Gemeni, făcând noile experiențe să pară mult mai incitante decât sunt. În această zi, multe persoane se vor concentra asupra oportunităților și vor încerca să profite din plin de starea bună cu care se vor trezi.

În următoarele două zile, Luna în Gemeni formează un sextil cu Marte în Berbec și unul cu Mercur în Berbec. Dorința de a profita de șansele unice se accentuează, mai ales când intră în joc ambiția Gemenilor de a se pune în cât mai multe situații diverse. Interesant este că toate celelalte semne de pe cercul zodiacal vor împrumuta această dorință și se vor concentra pe activitățile interesante ce apar în programul lor.

Când Luna ajunge în Rac, lumea devine mai sensibilă, iar îndoielile încep să se instaleze în mințile tuturor. Săptămâna se termină într-o notă optimistă, însă anumite persoane vor simți nevoia să ia o pauză și să analizeze ce au de făcut în următoarea perioadă.

Horoscopul relațiilor. Care sunt cele 3 zodii fericite în dragoste în luna mai

Berbec 

Această săptămână vine cu surprize mari în plan financiar. Energiile astrale te vor ajuta să adopți o abordare pragmatică atunci când vine vorba de economii și să iei decizii radicale, dar calculate, în legătură cu banii sau câștigurile. De asemenea, vei fi mult mai atent/ă și la obiectivele pe termen lung.

Taur 

Luna Nouă îți creează cadrul perfect pentru a te simți pregătit/ă să pășești spre un nou început. Vei îmbrățișa cu mare plăcere schimbările aduse de mișcările planetare și vei termina săptămâna extrem de entuziasmat/ă, căci vei observa cât de bine te simți când ieși din zona de confort.

Gemeni

A venit momentul să îți lași intuiția să strălucească! Poate că înainte te gândeai de 10 ori înainte de a lua o decizie, însă în aceste zile vei încerca să lași instinctul să te ghideze. Chiar dacă vei fi temător/oare la început, vei vedea că totul iese bine când ai încredere în simțirile tale.

Afirmații de PUTERE pentru fiecare ZODIE când trece printr-o PERIOADA GREA

Rac 

În aceste zile, te vei conecta profund cu oamenii care au aceleași idei și păreri ca tine. Îți va fi greu să poziționezi prieteniile deja existente în plan secund, însă ai obosit să le explici mereu de ce gândești într-un anumit fel. A venit vremea să te simți liber/ă și înțeles/easă în discuțiile pe care le porți.

Leu

Chiar dacă proiectele la care lucrezi sunt în fază incipientă, ai puterea de a vedea dincolo de finalizarea lor. Ești conștient/ă că rezultatele muncii vor fi pe măsura așteptărilor, așa că te entuziasmezi din ce în ce mai tare în această săptămână. Ai grijă să nu îți pierzi concentrarea!

Fecioară 

Întotdeauna ai știut ce vrei, însă această săptămână te va prinde puțin nepregătit/ă. Pe măsură ce zilele trec, vei reuși să îți stabilești obiective clare și să vizualizezi cum le poți atinge rapid și ușor. Nu te grăbi, chiar dacă simți că ai pierdut deja timp prețios! Graba strică treaba.

Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri

Balanță 

Limitele în relațiile de orice fel sunt importante, iar în această perioadă te vei axa pe stabilirea lor. Ai obosit să vezi cum apropiații profită de bunătatea ta, așa că nu este exclus să te schimbi complet în preajma lor. Astrele îți recomandă să te gândești bine înainte de a-i îndepărta și pe cei nevinovați, care te iubesc și te respectă.

Scorpion

Această săptămână te va ajuta să îți reglezi emoțiile și să înțelegi mai bine ce simți. Doar așa vei prinde încredere în tine și te vei gândi fără teamă la viitorul de care te-ai agățat tot mai tare în ultima vreme. Ca să ajungi unde ți-ai dorit, e nevoie să fii extrem de atent/ă la parteneriatele pe care le închei.

Săgetător 

A venit momentul să te pui serios pe treabă! Dacă ai planuri mari, acum este cea mai bună perioadă pentru a trece la concretizarea lor. Săptămâna 6-12 mai îți aduce oportunități uriașe, pe care nu ar trebui să le ratezi, oricât de obosit/ă ai fi. Luptă încă puțin și vei ajunge mai departe decât ai visat!

Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea

Capricorn 

Deși nu ești cel mai creativ semn de pe cercul zodiacal, în aceste zile vei pune bazele unui proiect interesant, care îți va stârni imaginația. Vei fi și tu surprins/ă de ideile ce îți apar în minte când te aștepți mai puțin. În loc să pierzi timpul cu lucruri inutile, ai putea încerca să transformi fiecare vis în realitate.

Vărsător 

Pentru tine, această săptămână presupune emoție și redescoperire. Ai șansa să reiei legătura cu persoane din familie pe care te-ai supărat în urmă cu mai multă vreme și să îți reconstruiești relația cu ele. Așa îți vei da seama că ești alt om acum și că ai înțeles cât de important este să ai în preajmă ființe care înseamnă enorm pentru tine.

Pești 

În aceste zile, ai șansa să le spui celor din jur ce gândești și să îi lași să pună în aplicare ideile geniale pe care le ai. Munca de echipă te va ridica destul de sus în carieră, ceea ce înseamnă că trebuie să împărtășești obiectivele și să nu te ambiționezi să faci totul pe cont propriu.

Zodiac CHINEZESC, săptămâna 22-28 aprilie 2024. Energiile pasiunii se amplifică, odată cu apropierea verii. Trei zodii sunt sfătuite să învețe cumpătarea