MENIU

"TRIUNGHIUL BERMUDELOR" al României, în topul locurilor de coşmar care "te vor ţine treaz noaptea"

Pădurea Hoia-Baciu în topul locurilor de coşmar

O pădure din Transilvania ocupă primul loc într-un top al locurilor de coşmar din întreaga lume.

Cunoscută ca “Triunghiul Bermudelor” al României, pădurea e plină de poveşti despre oameni care au dispărut, aparatură electronică ce o ia razna sau nu mai funcţionează sau apariţii extraterestre, aşa sună descrierea pădurii Hoia-Baciu din Cluj, pe unul dintre cele mai vizitate site-uri de divertisment din lume, scrie voceatransilvaniei.ro.

Peste 20.000 de utilizatori au dat “like” unui top ce include “18 locuri de coşmar care te vor ţine treaz noaptea” şi care a fost postat pe site-ul 9gag.

Pădurea Hoia-Baciu, aflată la marginea oraşului Cluj-Napoca, este prima din listă şi a stârnit deja interesul utilizatorilor din toată lumea.

În topul postat pe 9gag se mai află şi oraşul Oradour-sur-Glane, din Franţa, pe care naziştii l-au ars din temelii, Castelul Leap din Irlanda, despre care se spune că a fost construit pe un loc unde erau torturaţi oamenii în Evul Mediu sau oraşul Jatinga din India, unde, an de an, între septembrie şi octombrie, între orele 19:00 şi 22:00, sute de păsări se “sinucid”.