MENIU

Sfidător: primarul din Crevedia și-a mărit salariul cu 70%. De oamenii rămași fără locuințe nu se mai interesează nimeni

Situație revoltătoare la Crevedia, localitatea în care 5 oameni au murit după explozia unei stații GPL. Edilul, căruia i s-a reporșat că ar fi trecut cu vederea neregulile legate de funcționarea stației, s-a spălat pe mâini, ba chiar beneficiază de un salariu majorat cu peste 6.000 de lei. În acest timp, oamenii rămași pe drumuri trăiesc în condiții dificile, în containere care nu sunt conectate la toate utilitățile.

De la începutul lunii noiembrie, primarul din Crevedia, Florin Petre, și-a majorat salariul de la 10.300 de lei la 16.500 de lei, potrivit Realitatea Plus.

Decizia a fost luată în ședința Consiliului Local, cu majoritate de voturi. Motivul a fost acela că veniturile angajaților nu au mai fost majorate din 2019.

De altfel, toți angajații primăriei vor simți majorări consistente ale lefurilor. Potrivit Gazeta de Dâmbovița, cel mai mic salariu este al portarului de la Primărie, care ar avea 5.000 de lei.

Jurnaliștii Realitatea PLUS i-au cerut un punct de vedere edilului din Crevedia cu privire la meritul lui pentru a câstiga acești bani, însă până la difuzarea acestui material nu am primit niciun răspuns. 

 

De altfel, imediat după tragedia de la stația GPL au ieșit la iveală detalii revoltătoare despre comportamentul primarului din Crevedia, Petre Florin. Edilul are obiceiul să amenințe pe oricine îl deranjează, făcând acest lucru chiar și cu o echipă Realitatea Plus, dar și cu alți jurnaliști care-i cereau explicații legate de explozie și despre implicarea sa în monitorizarea problemelor.

Primarul din Crevedia, apucături de bombardier. "Știu că ai mai luat bătaie. Poate iei și aici". Cum îi amenința pe cei care-l "deranjează"

Primarul din Crevedia, gest sfidător. În loc de explicații, edilul a trântit ușa în nas echipei Realitatea Plus - VIDEO