MENIU

Este oficial: A fost stabilită ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru Primăria Capitalei. La ce poziție se află Gabriela Firea și Nicușor Dan

Este oficial: A fost stabilită ordinea candidaților pe buletinul de vot.

Ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru alegerile locale din Municipiul București, atât pentru Consiliul General cât și pentru Primăria Capitalei, a fost stabilită prin tragere la sorți de către Biroul Electoral al Municipiului București.

Potrivit tragerii la sorţi, pe primul loc pe buletinul de vot la Primăria Generală se candidatul Gabriela Firea, primul loc ocupându-l PSD la lista pentru CGMB.

Pe locul doi pentru CGMB se află Partidul Naţional Liberal, iar pe buletinul pentru Primăria Capitalei, pe locul doi se află candidatul Sebastian Burduja.

Pe locul trei pentru CGMB se poziţionează Alianţa pentru Unirea Românilor şi pe locul trei la Primăria Generală candidatul formaţiunii, Mihai Enache.

Semnal de alarmă de la CEC Bank. Numeroase tentative de fraudă în numele băncii. Cum acționează escrocii

Pe locul patru pe buletinul de vot la CGMB este Alternativa Dreaptă (AD) şi pentru primărie, candidatul Dorin Iacob, iar pe locul cinci, SOS România, pentru Primărie fiind candidatul Diana Iovanovici-Şoşoacă.

Locul șase pe buletinul de vot la CGMB îl ocupă Partidul Umanist Social Liberal, iar pentru Primăria Capitalei, candidatul formaţiunii, Cristian Popescu Piedone.

Pe locul șapte pe buletinul de vot, pentru CGMB, este Alianţa Dreapta Unită iar pe locul opt se află Partidul Ecologist.

Candidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, Alexandru Pânişoară, se află pe locul șapte pe buletinul de vot pentru alegerea primarului.

Partidul REPER se află pe locul nouă pe buletinul de vot, pentru alegerea consilierilor generali.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, se află pe locul 8 pe lista pentru Primăria Capitalei, ca şi independent iar pe locul nouă se află un alt candidat independent, Filip Constantin Titian.

Promovare electorală - Partidul Social Democrat - Organizația Mun. București CMF 21240002