MENIU

Liviu Pleşoianu: „Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta!”

Marcel Ciolacu este atacat din interiorul PSD dupa ce a anuntat propunerea pentru functia de prim-ministru in tandem cu Victor Ponta. Liviu Pleşoianu a anuntat miercuri seara că el nu îl susține pe Remus Pricopie, propus pentru functia de premier de PSD si Pro Romania. Deputatul PSD a lansat un atac fără precedent la „academicianul serviciilor” Ciolacu şi Pricopie „pro-Securistan”.

 

Deputatul a lansat un atac fara precedent la adresa sefului PSD, Marcel Ciolacu, dupa anuntul facut de acesta alaturi de Victor Ponta privind propunerea lui Remus Pricopie ca viitor premier.

Singurul social-democrat care a anuntat ca nu e de acord cu propunerea avansata de partid este Liviu Pleșoianu, care a precizat, miercuri seara, la România TV, că el nu îl susține pe Pricopie.

”Eu nu o să fiu pe lista aia cu 233, despre care vorbește domnul Ciolacu. Pe domnul Pricopie nu o să îl susțin, cum nu l-am votat nici pe domnul Tudose, la vremea respectivă.”, a spus miercuri seara Pleșoianu.

Plesoianu l-a acuzat pe presedintele PSD ca face jocurile serviciilor, numindu-l „academicianul serviciilor” iar despre Remus Pricopie a afirmat ca este „pro-Securistan”, intr-o postare pe Facebook. Nu l-a scutit nici pe Ponta, catalogat drept ”Finul Sistemului”.

„Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! ”, i-a transmis deputatul Pleşoianu preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„Incredibil!

Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de „dezbatere” a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale. Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar.  În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: "Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat."!

…De la Finul Sistemului (Ponta) n-aveam nicio așteptare. Însă Ciolacu, acest „academician” al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban!

Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: „Pricopie, un pro-european și un pro-american”… Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta! #Grețos ”, a scris deputatul Liviu Pleşoianu miercuri pe contul de socializare.

PSD și Pro România îl susțin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcția de premier, a anunțat Marcel Ciolacu, miercuri, în Parlament. 

Ciolacu a precizat că cele două partide au strânse 227 de semnături: 202 de la PSD și 25 de la Pro România, numărul total de parlamentari ai celor două formațiuni.

Guvernul Orban a fost demis miercuri dupa votarea motiunii de cenzura initiate de PSD si sustinuta de UDMR. Au votat pentru caderea Guvernului libral 261 de parlamentari.

Pentru numirea unui nou premier, presedintele Klaus Iohannis a anuntat consultari cu partidele parlamentare joi, la Palatul Cotroceni. 

Klaus Iohannis a declarat miercuri seară la Cotroceni că joi va chema partidele parlamentare la consultări la ora 12.00, iar joi seară ar putea anunța numele celui care va forma noul Guvern. Totodată, președintele a mai spus că este în continuare adeptul anticipatelor. 

 

 

Mai multe articole despre:
PSD Plesoianu premier Pricopie Ponta servicii securisti