Remus Pricopie, propunerea PSD și Pro România pentru postul de premier

Wednesday, 05 February 2020, 18:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

"Azi am reușit să îndepărtăm guvernul Orban cu un scor impresionant. Am avut o discuție cu Ponta și am decis să mergem împreună cu o nominalizare la Cotroceni în persoana lui Remus Pricopie. Este rectorul SNSPA, un pro-european și pro-american convins. A fost ministru al Educației în guvernul Ponta și a fost un ministru foarte bun.", a spus Marcel Ciolacu.

Cine este Remus Pricopie?

Remus Pricopie a fost ministrul educației naționale, în perioada decembrie 2012 – decembrie 2014. Activitatea sa în cadrul ministerului a început în anul 1996, timp în care a ocupat mai multe funcții: purtător de cuvânt, secretar general, secretar de stat pentru învățământ superior, relații internaționale și pregătirea personalului didactic. Domnul Remus Pricopie este profesor de comunicare publică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București (SNSPA).  În primăvara anului 2012 a fost ales rector al SNSPA.

Profesorul Pricopie deține titlul de doctor în Științe Politice și este absolvent al programului Fulbright New Century Scholars. Deține o bogată experiență internațională dobândită cu precădere în Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană. Dintre activitățile semnificative desfășurate de-a lungul carierei sale putem menționa munca depusă în cadrul Consiliului Regional de Cooperare (RCC) unde a deținut funcția de președinte al Task Force on Fostering and Building Human Capital (FBHC) sau inițiativele demarate în calitate de președintele al Board-ului Comisiei Fulbright Romania-SUA. Expertiza de cercetare a profesorului Remus Pricopie este trans-disciplinară în domenii precum: managementul învățământului superior, internaționalizarea învățământului universitar sau comunicare și participare publică. Mărturie a cercetării științifice sunt cărțile, capitole de carte și peste 40 de articole în domeniile sale de interes, publicate în diverse reviste din țară și străinătate.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-05 18:23:12
Hamilton

Decăt Pricopie R. premier mai bine incă o dată Orban L.

2020-02-05 20:10:50
Moromete

Din fericire psd demonstrează încă odată că nu vrea nici stabilitate si nici seriozitate, pun in fata lor ( anti-europeni si pro rusi) o marioneta pentru funcția de primminstru. Istoria recentă arată că nici cu o majoritate confortantă psd nu a dorit stabilitae , și-au aruncat peste gard 2 guverne. Mai mult, nici nu mai trebuia demonstrat, au reușit să-i spele fața de pesedist a lui Ponta. Sperăm in alegeri anticipate cât mai urgent !!!

2020-02-05 20:19:29
Paine si circ in Romanica

Pftiu drace, inca un Sorosist convins, neamul mamaligarilor prosti nu se dezice de caracter. Dupa un bozgor betiv si obosit tocmai PSD propune un Sorosist cu acte. Mamaligari cu suflete de sclavi va meritati soarta.

2020-02-05 20:24:50
goidea gica

si la brxit se credea ca cei ce demonstreaza sunt in majoritate si a fost invers

2020-02-05 22:17:40
Moromete

Pentru MACAC-ul ”Pâine și circ în Romanica” , atunci când începi să vomiti politica macac-ului dictator din pustă nu uita să-ți iei pastilele și stai departe de mămăligă să nu-ți explodeze-n ochi !!!

2020-02-05 22:39:43
Paine si circ in Romanica

Mamaligar prost, macacul din pusta rade de astia ca tine de se sparge toata ziua, ghici cine spune romanilor mamaligari si de ce? Pentru ca exista o adunatura de mamaligi proaste usor de manipulat, cu suflete de sclavi de teapa ta care face posibila conducerea tarii de catre minoritati, care nu au o parere bine conturata despre ce se intampla cu ei pe pamant.

2020-02-06 08:04:08
Moromete

Macacule !!! Confunzi lumea cu maimuțele și tu și celălat din pustă, nu vezi că ti se umflă capul când începi să gândești ? Ai rămas doar purtător de creier ! De când oamenii capabili se nasc numai în majorități ? OK E o întrebare prea grea pentru tine si macacul din pustă. Ce treabă au minoritățile cu marioneta lui Ciolacu , Ponta etc ? Nu e așa că te-ai luminat puțin ?

Alte articole din: Ultimele Stiri