MENIU

O studentă muşcată de câinii maidanezi a mers şchiopătând să i se plângă chiar primarului

Studenta i s-a plâns primarului

O studentă din Timişoara a fost muşcată de câinii maidanezi. Tânăra şi-a luat inima în dinţi a mers şchiopătând chiar la primărie pentru a-i atrage atenţia edilului Nicolae Robu asupra problemei câinilor maidanezi.

Petronela a fost muscata de caini duminica seara, pe cand se plimba in apropiere de campus, chiar langa Facultatea de Constructii, scrie opiniatimisoarei.ro.

Petronela Ciorpac povesteste ca vorbea linistita la telefon, cand din senin a fost prinsa de un caine vagabond de picior. A tipat cat a putut de tare, iar patrupedul s-a speriat. "Duminica seara, in jurul orei 22:00, in Complexul Studentesc, intre caminul 2MV si Facultatea de Constructii, in timp ce vorbeam la telefon, am fost prinsa de un caine, care a venit spre mine, m-a muscat si apoi, imediat ce am tipat, a si fugit. Nu am apucat sa reactionez", a povestit tanara, care face masterul la Facultatea de Mecanica a Politehnicii.

“Schiopatez din cauza unui maidanez din complex. Am facut vaccinul antirabic, am stat 4 ore la spital, nu mi se pare normal sa suferim noi din cauza cainilor maidanezi. Am primit cadoul asta chiar de ziua mea", i-a spus Petronela primarului, la dezbaterea organizata la sediul Primariei Timisoara de studentii din campus.

Primarul i-a promis ca va trimite hingherii sa curete complexul de patrupedele agresive.

"Eu am ajuns, poate, cel mai mediatizat primar pentru ca am dat unda verde pentru aplicarea legii, pentru eutanasiere. Cainii s-au inmultit in ultima perioada. Au aparut foarte multi caini in haite prin oras. N-au fost adusi de nu stiu unde, asa cum se tot spune. Ei au aparut pentru ca iubitorii de animale, cu ghilimele, s-au dus sa-i adopte, dar nu-i tin pentru ca a-i tine inseamna a munci si a cheltui pentru ei, si le-au dat drumul in oras”, a explicat Robu.

Tanara spune ca nu a depus plangere la Politie impotriva primariei, dar ca nu i se pare normal sa stea ore intregi la primar din cauza incompetentei hingherilor.