MENIU

Mascaţii au intrat într-o televiziune din România! Au întors pe dos studiourile din Bucureşti

Societățile Soti Cable Neptun (Neptun TV) și Telegraf Advertising (editorul cotidianului Telegraf) administrate de omul de afaceri Sorin Strutinsky, un apropiat al lui Radu Mazăre, au fost vizitate de DNA. Strutinsky a fost arestat pentru 30 de zile, pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă şi instigare la mai multe fapte de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

Perchezițiile la cele două companii de presă s-au desfășurat joi, 5 februarie. În cazul SOTI, procurorii au desfășurat percheziții atât la studioul din București cât și cel din Constanța, au anunțat chiar reprezentanții companiei pe site-ul reporterntv.

Procurorii au cerut contractele încheiate de Soti Cable Neptun SRL cu diverși parteneri în perioada 2007 – 2010, se arată în comunicat.

Pe de altă parte, și firma Telegraf Advertising, care editează cotidianul Telegraf, a emis un comunicat prin care anunța percheziții și la redacția publicației. În acest caz, procurorii au cerut contracte încheiate de companie în perioada în perioada 2005 – 2015, scrie paginademedia.ro.

Mai multe articole despre:
Radu Mazăre Neptun TV