MENIU

I-a spus nepoatei sale că se va sinucide:"S-a auzit un gâlgâit, după care conversaţia s-a întrerupt"

Femeia s-a sinucis.

Caz şocant la Constanţa. O femeie de 83 de ani din Galaţi a venit la Constanţa ca să moară.

Octogenara locuia în căminul de bătrâni Sfântul Spiridon din Galaţi. În cursul zilei de miercuri, aceasta a plecat către Constanţa, fiind îmbrăcată cu pantalonii de pijama, un tricou şi având la ea doar telefonul mobil şi ochelarii de vedere. În jurul orei 21, femeia a sunat-o pe nepoata sa, singura rudă pe care o mai avea, spunându-i că a venit la Constanţa, unde are de gând să se omoare, pentru că nu mai are de ce să trăiască, scrie cugetliber.ro.

Nepoata, în vârstă de 49 de ani, s-a speriat şi a încercat în fel şi chip să o facă pe mătuşa sa să se răzgândească. Fără succes, însă. După câteva minute, octogenara şi-a luat rămas bun şi s-a aruncat în lacul Siutghiol, ţinând telefonul la ureche. Nepoata victimei spune că a auzit un zgomot prin telefon, ca şi cum ar fi sărit în apă, apoi un gâlgâit, după care conversaţia s-a întrerupt. A anunţat imediat autorităţile, care au început căutările.

Cadavrul femeii a fost descoprit ieri dimineaţă, de un bărbat care se afla în trecere pe malul lacului Siutghiol, în dreptul hotelului Meridian. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii constănţeni, dar şi echipajele SMURD, care au scos trupul neînsufleţit pe mal. Femeia de 83 de ani a fost găsită cu telefonul ţinut strâns în mână. Pe trupul acesteia nu au fost găsite urme de violenţă. Oamenii legii vor stabili, în urma necropsiei, cauza exactă a decesului.


Mai multe articole despre:
femeie sinucidere s-a sinucis la constanţa