MENIU

Hoţul care s-a crezut Spiderman, salvat de SMURD la Baia Mare

Caz incredibil in noaptea de sambata spre duminica pe strada Transilvaniei din Baia Mare. Un tanar in varsta de 23 de ani a escaladat un bloc pentru a intra prin efractie intr-un apartament. Din nefericire pentru el, la un moment dat s-a dezechilbrat si a cazut in gol, aproximativ sapte metri. S-a izbit de planseul de deasupra casei scarii, situat la etajul intai.

Un echipaj de Terapie Mobila SMURD, un echipaj al pompierilor de la descarcerare, echipaje de politie dar si ale jandarmeriei au fost solicitate sa intervina pe strada Transilvaniei din Baia Mare. Misiunea acestora a fost de a cobori un tanar care a escaladat un bloc si a cazut in gol. Victima a fost imobilizata de medicii si paramedicii SMURD iar pompierii l-au coborat pe o scara. Misiunea a fost dificila, scrie actualmm.ro.

“Am intervenit la o misiune de salvare, la un pacient. Colegii de la SMURD ne-au solicitat pentru ca un barbat a cazut de la etajul III pe palierul de la etajul I. Nu au putut sa il coborare. Noi l-am coborat cu targa lopata asigurat cu cordita” a declarat plt.maj. Petre Chira, ISU Maramures.

Martorii care au sunat la 112 au povestit ca l-a auzit cand escalada blocul si in cateva secundet acesta a cazut. Tot martorii sustin ca ar mai fi vazut un barbat care a fugit. Suspectul are 23 de ani si este din localitatea Farcasa.

Mai multe articole despre:
0 Baia Mare hoţ SMURD spiderman