MENIU

El este tânărul de 27 de ani mort la Suceava. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu

În urma tragicului incident petrecut pe o stradă din Suceava, un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de o mașină condusă de un bărbat de 21 de ani. Însă povestea din spatele acestei tragedii este plină de întrebări și suspans.

Ce relație exista între victimă și șoferul de 21 de ani

Potrivit declarațiilor făcute de prietenii victimei, cei doi bărbați s-ar fi cunoscut anterior. Mai mult, aceștia au relatat că tânărul decedat ar fi participat la o petrecere organizată la locuința șoferului care l-a lovit mortal. Conform acestora, între cei doi ar fi avut loc un conflict în timpul petrecerii, în urma căruia tânărul de 27 de ani a decis să plece. Ulterior, șoferul în vârstă de 21 de ani l-ar fi urmat cu mașina.

În contextul acestor mărturii, autoritățile iau în calcul varianta unui conflict premergător accidentului. Perchezițiile efectuate la domiciliul șoferului au dezvăluit indicii că acolo ar fi avut loc un astfel de incident, iar urme de sânge au fost găsite atât în casă, cât și în curte, conform informațiilor furnizate de anchetatori.

Prietenii victimei au creat un altar de flori la locul accidentului

La locul accidentului, prietenii tânărului decedat au creat un altar de flori și lumânări în memoria sa. Aceștia au aprins lumânări în amintirea lui și au lăsat mesaje emoționante în semn de respect și durere pentru pierderea prietenului lor.

                       Locul în care a fost accidentat mortal tânărul din Suceava. Sursa foto - Facebook

În ceea ce-l privește pe șoferul responsabil de accident, acesta este cercetat pentru fugă de la locul accidentului. A fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața anchetatorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare.