MENIU

eMAG – Telefoanele au reduceri de pret uriase timp de doar cateva minute. Sunt vizate si iPhone-uril

eMAG are o promotie foarte scurta dar cuprinzatoare pentru o gama diversa de produse, printre care si telefoanele de ultima generatie.

eMAG – Lista cu toate ofertele din promotia scurta de la eMAG poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are un nou tip de promotie de mare succes. Timp de cateva zeci de minute preturile unor produse foarte populare sunt scazute foarte, foarte mult. Acest lucru ne face pe toti sa fim mai atenti la oferte si la preturi, dar si sa stam sa vanam discounturile cele mai mari.

Pentru astazi am selectat din promotia scurta de la eMAG cele mai interesante oferte de telefoane mobile pe care le gasim. Spre surprinderea tuturor, in oferta am gasit discounturi foarte mari pentru mai multe modele de Iphone-uri. Iata mai jos cele mai interesante oferte:

eMAG – iPhone 6

Unul dintre cele mai ravnite telefoane mobile dar si care a inregistrat printre cele mai impresionante vanzari este cu siguranta modelul Apple iPhone 6. Acest telefon mobil are o reducere surprinzator de mare de la eMAG in cadrul unei promotii foarte scurte. Reducerea e de 31% pentru modelul de telefon mobil cu 32GB spatiu de stocare pentru aplicatii, fotografii si muzica. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil Huawei P10 Lite

Continuam sa rascolim prin ofertele de la eMAG ce au discounturi uriase timp de cateva zeci de minute si gasim o promotie excelenta pentru Huawei P10 Lite, un telefon mobil foarte puternic dar poate mai putin mediatizat fata de Samsung si Apple. Telefonul are functie Dual Sim, memorie de 32GB, si o reducere de pret de 29%. Toate detaliile ofertei le gasiti accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 8

Ne-a impresionat foarte tare reducerea de pret pentru telefonul mobil care reprezinta varful de gama de la Apple. E vorba de iPhone 8, modelul cel mai puternic cu 256GB spatiu de stocare si functie 4G pentru internet si transfer de date de mare viteza. Pretul sau cu 12% reducere poate fi gasit in stoc limitat AICI.

eMAG – Xiaomi Redmi Note 4

Continuam cu o oferta de telefon mobil ceva mai ieftin pentru cei care vor tehnologie de ultima ora insa nu pun mare pret pe brand si vor sa investeasca un buget mic. Xiaomi Redmi Note 4 este un telefon foarte avantajos cu un raport calitate/pret excelent. Telefonul mobil are functie Dula Sim si 32GB memorie, restul detaliilor pot fi gasite accesand URMATORUL LINK.

eMAG – ZTE Axon 7 mini

Tot un telefon mobil avantajos este si ZTE Axon 7 mini, un model mai putin cunoscut si un brand mai putin renumit care insa asigura pe langa calitatea produsului si o garantie de 36 de luni. Telefonul mobil are cea mai mare reducere in aceasta categorie la eMAG, 43% discount. Oferta completa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
iphone emag